Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Despre Gett Gerätetechnik GmbH

      Gett Gerätetechnik GmbH, cu sediul în Germania lânga Treuen, este fabricantul lider de tastaturi industriale şi medicale precum şi de periferice industriale IT de culegere date.
     Produsele Gett Gerätetechnik GmbH au ca suport o tehnologie de clasă mondială. Indukey oferă soluţii personalizate, practice pentru cerinţe specifice diferitelor domenii de aplicare.

Produsele Gett Gerätetechnik GmbH

       Gett Gerätetechnik GmbH produce o gama largă de tastaturi standard si adaptate cerinţelor clientului. Gama de tastaturi prezintă de asemenea diverse dispozitive ca: touchpad, trackball, mouse şi joystick.
     Gama de produse include tastaturi cu taste cu cursa scurtă, cu dom metalic, cu cauciuc siliconic, din oţel inoxidabil rezistente la şocuri, cu membrane flexibile şi tastaturi cu taste cu cursă lunga.

Adaptare la cerinţele clientului

     Tastaturile clientului, cu cerinţele lui specifice, necesita cele mai exigente standarde de design si fabricaţie. Gett Gerätetechnik GmbH are competenţa şi experienţa de a veni în întampinarea acestor standarde şi garanteaza calitatea tehnică pentru fiecare pas făcut. Garanteaza că produsele care se proiectează şi produce pentru dumneavoastră sunt fabricate exact, în concordanţă cu specificaţiile dumneavoastră.

Angajamente pentru calitate

     Prin utlizarea de componente de cea mai înaltă calitate, Gett Gerätetechnik GmbH poate asigura siguranţă ridicată în funcţionare şi durabilitatea dispozitivelor produse.
      Gett Gerätetechnik GmbH este certificat ISO 9001, fiecare tastatura în parte fiind testată de pâna la 3 ori în cursul procesului de fabricaţie.