Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 Noutăţi

TKR-094-TOUCH-ADH-USB

          TASTATURĂ TOUCHPAD  ELEGANTĂ CU SUPRAFAŢĂ DE STICLĂ  PENTRU O                         INTEGRARE UŞOARĂ

 

 

 

O soluţie nouă şi optimă pentru sectorul problemă din domeniul medical

Tastaturile sunt în mod evident habitatul preferat pentru microbi şi alţi agenţi patogeni.Tastatura Induproof este special concepută pentru această problemă şi este disponibilă de acum înainte. Datorită trăsăturilor unice şi înaltei funcţionalităţi InduProof este soluţia optimă în a minimiza riscul de infecţii datorate igienei în aceste locuri critice.
Pe de o parte, problema specifică pentru tastaturile convenţionale utilizate în domeniul medical constă în construcţia acestora. În special spaţiul dintre taste şi cutia tastaturii oferă un spaţiu ideal pentru microbi. Pe de altă parte, tastaturile sunt acţionate foarte des, fapt ce permite microbilor să se adune pe suprafaţă sau să fie împrăştiaţi de către operator.
Diverse soluţii nu acţionează decât pentru o perioada scurtă de timp şi rezolvă problema doar superficial. Adesea, deasupra tastaturilor convenţionale se pun îmbracăminţi din folii de plastic, dar acestea doar împiedică pătrunderea frontală a prafului şi murdăriei. Acestea au mai degrabă efect contrar în ceea ce priveşte înmulţirea microbilor. Această pretinsă protecţie poate duce la o fatală şi falsă siguranţă privind igiena unităţii de operare.
Baza pentru tastaturile InduProofmed care au fost special concepute pentru zonele sensibile la igienă, este InduProof, InduKeys deja existente  într-o gamă de modele de succes. Aceste tastaturi sunt acoperite cu silicon şi au un grad de protecţie IP68. Asta înseamnă că aparatura este complet rezistentă la apă şi praf şi poate fi complet curăţată şi dezinfectată. InduProofmed acum constituie o formă dezvoltată a produsului special pentru domeniul medical.
Tastele aplatizate cu un excelent simţ tactil în timpul operării sunt o noutate care a fost realizată prin renunţarea la elemente mecanice de comutare. Dedesuptul tastelor există "ventuze" din silicon care, după activarea tastei, ating un film de plastic complet etanş care apoi închide contactul către panoul tipărit.
În acelaşi timp, învelişul exterior din silicon aplicat are un timp de viaţă lung şi e foarte robust în ceea ce priveşte condiţiile de service pretenţioase.
O altă nouă caracteristică - stratul de acoperire sau suprafaţa acoperirii respectiv, conţine un aditiv antimicrobian. Acest aditiv împiedică înmulţirea şi împrăştierea diverselor tipuri de bacterii. Întrucât acest aditiv nu înlocuieşte curăţarea şi dezinfecţia convenţională, oferă totuşi o siguranţă adiţională în timpul procesului de operare.
În paralel cu tastatura, mouse-ul siliconic InduMousemed este disponibil, acesta având aceleaşi caracteristici ca şi tastatura. Scanarea optică asigură că mouse-ul este complet rezistent la apă şi praf.
InduProofmed şi InduMousemed sunt în general disponibile în culori gri sau negru, PS/2 sau USB.